De Kangoo minicamper

beleef het zelf!

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn twee Kangoocamper modellen

 

2 persoons minicamper

 

Deze minicamper is echt voor twee! je kunt er met 2 personen in rijden en slapen. De achterbank gaat er uit en blijft thuis. In plaats van de bank komt het camperinterieur. In een handomdraai heb je een heerlijk bed. Het hoofdeinde van het bed kan zelfs omhoog zodat je even lekker kunt lezen. Je kunt op alle 3 de banken rechtop zitten. Een van de achterste bankjes is met gasstel en pannen als kookhoek ingericht. Op de camping kan de kookhoek eenvoudig in zijn geheel naar buiten worden verplaatst om lekker buiten te koken. In de andere banken is nog bijzonder veel bergruimte aanwezig. Ook een koelbox en chemisch toilet zou mee kunnen tussen de bankjes. Op het bed kunnen ook nog spullen zoals tafel en stoelen gelegd worden.

 

In een handomdraai haal je het hele interieur er uit en zet je de orginele achterbank er weer in. De achterste twee bankjes kun je ook gewoon laten zitten en gebruiken voor opslag. Je hebt dan een verhoogde laadvloer er bij!

 

 

4 persoons minicamper / slaapauto

 

Bij dit model gaat het bed over de achterbank heen. Je kunt dus met 4 personen in reizen. Er kunnen royaal twee personen in de auto slapen en twee in een tent (eventueel aan de camper vast)

Het bed neemt bijzonder weinig ruimte in. Er blijft nog voldoende ruimte over. Je kunt er ook voor kiezen een luchtbed mee te nemen i.p.v. matrassen zodat er nog meer ruimte over blijft!

 

 

Nog meer voordelen!

 

Bij bezoek aan steden kun je veilig midden in het centrum parkeren in een parkeergarage! Op de camping kun je voor extra comfort een tent aan de auto zetten. De tent kun je gewoon laten staan als je even weg bent. Je kunt ook gebruik maken van een camperplaats of gewoon op een parkeerplaats gaan staan. Kortom de ideale vakantie auto dus.

 

 

Je bent weg

voor je het weet met die super minicamper!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 persoons

 

 

4 persoons

 

 

4 persoons met veel bergruimte